Dit weekend: Bloemencorso Bollenstreek

20-04-2018    09:07   |    Goedemorgen

De Bollenstreek is er weer klaar voor. Dit weekend rijden 18 praalwagens, versierde auto's en tal van muziekkorpsen in colonne van Noordwijk naar Haarlem. We hebben het natuurlijk over het Bloemencorso.

Voorafgaand aan het grote corso is op vrijdagavond al het verlichte Bloemencorso in Noordwijkerhout te bewonderen. Alle wagens staan vrijdag aan het einde van de middag opgesteld in het centrum en zodra het donker wordt trekt de stoet door het dorp.

Het corso start zaterdag om 9.30 uur in Noordwijk en rijdt daarna via Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek en Heemstede naar Haarlem.

Er kan verkeershinder ontstaan doordat het Bloemencorso door de Bollenstreek trekt, denk daarbij aan de wegen van en naar het corso en de Keukenhof. In de ochtend tussen 08.00 uur en 12.30 uur zijn er afsluitingen rond Noordwijk en richting Voorhout. Hierbij zal de N444 in beide richtingen worden afgesloten. In de middag rijdt het Corso vanuit Sassenheim via Lisse, Keukenhof en Hillegom richting Haarlem. Vanaf 14.00 uur wordt de N208 afgesloten op dit traject.

Via borden worden de omleidingsroutes aangegeven.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Tomaat en aardappelplant in één

De TomTato® is de enige plant met tomaten en aardappels in één plant. Je eigen patatje ketchup maken, is nog nooit zo makkelijk geweest!...