Louis Kester naar Florpartners

21-09-2017    09:45   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Louis Kester treedt met ingang van 1 november a.s. in dienst van Florpartners. Kester (50) gaat projecten leiden op het gebied van commercie, supply chain en digitalisering. Kester heeft ruime praktijkervaring in het sierteeltcluster en bekleedde managementfuncties bij onder meer FloraHolland, in de potplantenexport en de laatste 5 jaar als commercieel directeur bij Schoneveld Breeding.

Kesters universitaire denkvermogen gecombineerd met de ruime praktijkervaring maakt Louis Kester een ideale kandidaat voor Florpartners, aldus Florpartners in een bericht. "Louis is een verbinder. Hij heeft bewezen partijen bij elkaar te kunnen brengen. Bovendien is hij een vernieuwer en neemt initiatief. Dat zijn kwaliteiten die belangrijk zijn voor ons en onze klanten", aldus Thijs Jasperse, directeur Florpartners.

Jasperse vervolgt: "De komende jaren zullen er nieuwe en intensieve vormen van samenwerking in de keten en het cluster ontstaan. Bedrijven worden groter en internationaliseren. Zij vragen betrokken tuinbouw-professionals. Die hebben wij in huis en Louis is een uitstekende aanvulling." Louis Kester zelf over zijn keuze: "Ik ben in alle schakels van de keten werkzaam geweest. Bij Florpartners komt dit bij elkaar. Zij gaan voor het daadwerkelijke resultaat. Florpartners is geen standaard adviesbureau. Dat spreekt mij aan."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toetsverplichting Xylella

Voor EU intern verkeer geldt per 1 maart 2018 een toetsverplichting op Xylella fastidiosa voor de gewassen Coffea, Lavandula dentata, Nerium...

Kukeleku in Essen!

In Essen vindt deze week de IPM plaats. Ook Goedemorgen zal daar van de partij zijn. Weet jij daar de haan te spotten?