Nieuwe wkk van Pon Power

14-11-2017    09:37   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Pon Power lanceert een nieuwe wkk, de G3512H (1.500 kWe). Deze wkk heeft een hoger rendement dan de voorgangers, geeft minder uitstoot van schadelijke stoffen en is voorzien van een groen label. Volgens Pon Power heeft deze wkk de laagste prijs per kWh in z’n klasse.

Ook deze warmtekrachtinstallaties van Pon Power heeft Cat motoren. Deze wkk maakt het mogelijk om bijvoorbeeld continu te belichten waardoor steeds meer gewassen niet meer alleen gebonden zijn aan het zomerseizoen.

De eigenaar van een G3512H wordt volledig ontzorgd in de service rondom het product. Naast specialisten die telefonisch 24/7 paraat staan, biedt Pon Power een uniek Telemetrie Monitoring Systeem waarmee het functioneren van de installatie continu wordt gevolgd. De prestaties van de motor worden voortdurend uitgelezen en in het geval van een storing ondernemen de monteurs - dag en nacht - direct actie, waardoor stilstand van de machine tot een minimum beperkt wordt. “We weten soms pas dat er een storing heeft plaatsgevonden als we de servicemonteur van Pon Power zich komt afmelden. Kortom, dan is het probleem al opgelost”, vertelt Patrick Hogenboom van Vireõ plant / Hederaplant in De Kwakel. 

Ook uniek is het oliemonster dat elke 250 uur genomen wordt. Dat wordt door de specialisten van Pon Power in het eigen laboratorium onderzocht om vroegtijdig slijtage aan onderdelen van de motor te kunnen waarnemen en oplossen.

Financiering
De G3512H kan vanaf nu via Pon Power besteld worden. Als extra dienstverlening biedt Pon Power financieringsmogelijkheden aan via CAT Finance, onderdeel van Caterpillar. De financieringsoplossingen van Cat Finance worden afgestemd op iedere specifieke klantsituatie en helpen het aankoopproces te versnellen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

WOW!!!!!

Dat is het nieuwe thema van het Varend Corso. De deelnemers van het Varend Corso Westland weten de toeschouwers elk jaar te verwonderen met...