Addenda met nieuwe concepten op beurs

Addenda met nieuwe concepten op beurs

Op 24 en 25 augustus is Addenda te vinden op 'The Green Retail Fair' in Hazerswoude-Dorp. Op deze beurs vind je een compleet aanbod tuinplanten uit Boskoop, Nederland en Europa samengebracht, speciaal voor de retail. Addenda presenteert tijdens deze beurs haar brede assortiment Campanula, Hebe en Maori.

Naast de kleurrijke Campanula, de zomerse Hebe en de stijlvolle Maori presenteert Addenda tijdens de Plantarium | GROEN-direkt diverse nieuwe concepten:

Addenda Campanula potcover
Maak het retail schap voor Campanula Ambella® aantrekkelijk met de nieuwe Addenda potcover: een cover opgemaakt in een vrolijke voorjaarsstijl met vlinders en bijen. Door de aantrekkelijke cover heb je direct een cadeau in handen en kan er worden ingespeeld op diverse momenten in het seizoen. De potcover voor Campanula is dit jaar geďntroduceerd en reeds verkrijgbaar in potmaat 10,5 en 14 cm, maar ook voor andere potmaten van Campanula zijn er mogelijkheden aankomend seizoen 2023!  Vraag tijdens de beurs naar de mogelijkheden.

Spot de Addenda Showpot!
Deze opvallende eyecatcher voor op het Addenda schap in het tuincentrum is niet te missen. Met de Addenda Showpot geheel in voorjaarsstijl met bijen en vlinders creëer je een aanlokkelijk Campanula en Hebe schap in de winkel. Door een opgemaakte Showpot als voorbeeld te presenteren op het schap, wil Addenda consumenten inspiratie bieden. De Showpot van 50 cm is te bewonderen tijdens de beurs.

Addenda introduceert Hebe contentpakket
Dit seizoen introduceert Addenda een Hebe contentpakket. Dit contentpakket opgesteld door het Marketingteam biedt ondersteuning aan zakelijke klanten bij het maken van content ter promotie van de Hebe Addenda. Het bevat leuke posts, tips en sfeerfotografie om consumenten online te inspireren. De Hebe content kunnen de klanten op diverse kanalen inzetten zoals op hun website, webshop en social media kanalen. Het contentpakket is nu te downloaden via de Addenda Media Library. De Addenda Media Library wordt tijdens de beurs gepresenteerd op een scherm.

Maori seizoen wordt ingeluid met knallende aanbieding
Na de zomer luidt Addenda het Maori seizoen in en hiervoor heeft Addenda diverse kwantum kortingsacties samengesteld. Tijdens de beurs worden deze scherpe aanbiedingen bekend gemaakt aan het publiek en via de mailings van Addenda.

Tijdens de beurs ontmoet je het Addenda Sales & Marketing team én de Addenda kwekers. Zij verwelkomen je graag en staan voor je klaar om de nieuwe concepten en het hele Addenda assortiment toe te lichten. Kom langs op 24 of 25 augustus en registreer je hier.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v