Adri Bom-Lemstra morgen live op Paprika Tasty Radio

Adri Bom-Lemstra morgen live op Paprika Tasty Radio

Adri Bom-Lemstra, sinds 1 mei jl. voorzitter van Glastuinbouw Nederland, is dinsdagochtend te gast in de studio van Paprika Tasty Radio in Bergschenhoek. We spreken een uur lang met haar over haar nieuwe functie, de belangrijkste thema's die op de tuinbouwagenda staan, haar doelen voor de komende jaren en de zaken die zij inmiddels heeft opgepakt.

Bom-Lemstra werkte de afgelopen jaren als gedeputeerde van Zuid-Holland en was daarbij verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie en innovatie, Land- en tuinbouw, Gezond en veilig en Milieu en bodem. Daarnaast is zij voorzitter van Greenports Nederland, een functie die zij naast haar voorzitterschap bij Glastuinbouw Nederland zal blijven bekleden.

Boegbeeld
Als opvolger van Sjaak van der Tak is Bom-Lemstra namens Glastuinbouw Nederland nu het boegbeeld van de Nederlandse glastuinbouw. Samen met de directie en het team van specialisten gaat zij richting geven aan de verdere vergroening en verduurzaming van de sector. De nadruk komt met het aantreden van Bom-Lemstra hierbij nog sterker op de verbinding met maatschappelijke uitdagingen te liggen, zo liet zij eerder al weten. Wat zij daarmee precies bedoelt en hoe zij zich als boegbeeld van de glastuinbouw wil profileren, gaan we morgen met haar bespreken.

Van 9.00 - 10.00 uur
Je luistert het interview dat Maurice Wubben op de tuinbouwzender met Adri Bom-Lemstra heeft deze dinsdag live mee tussen 9.00 en 10.00 uur via www.paprikatastyradio.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v