Afscheid van Petto en Fried

Afscheid van Petto en Fried

Petto en Fried Koop hebben vrijdag na ruim 40 jaar afscheid genomen van relaties en medewerkers van Benfried. Ze gaan tegelijkertijd met pensioen. De nieuwe directeur Ruud Klasens werd voorgesteld.

Petto en Fried Koop begonnen in het bedrijf van hun vader nadat zij verhuisden uit het dorp van Den Hoorn naar het huidige industrieterrein. Het bedrijf ging zich specifiek richting op de glastuinbouw en was er altijd vroeg bij als zich nieuwe ontwikkelingen voordeden binnen de sector, zoals steenwol, hogedraadhaken, biologische producten, maar ook vloeibare meststoffen en speciale bloemenverpakkingen. Ook de schaalvergroting binnen de tuinbouw was een belangrijke ontwikkeling, waardoor Benfried hard kon groeien. Daarnaast groeide Benfried mee in de behoefte aan efficiency binnen de sector. Het bedrijf werd onderdeel van Arvesta, waardoor de continuďteit is gewaarborgd. Hiermeer wil Benfried de kracht van een groot concern hebben, maar toch de flexibiliteit en slagvaardigheid van een klein bedrijf behouden.
 
Petto en Fried gaan nu genieten van hun welverdiende pensioen en danken iedereen voor het gestelde vertrouwen in hen en in Benfried, zo lieten zij op hun afscheid weten. Veel mensen hadden de moeite genomen om het tweetal de hand te schudden en tegelijkertijd kennis te maken met de nieuwe directeur.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v