'Als bureau moet je alle paden bewandelen'

'Als bureau moet je alle paden bewandelen'

ACTUEEL HORTI THEMA - Stein van der Valk van Stdesign was vanochtend te horen op Paprika Tasty Radio. Hij ging in op de kracht van een sterke visuele identiteit.

Stein van der Valk was te gast op Paprika vanwege het actuele horti thema Marketing & Communicatie. Live in de uitzending vertelde hij wat de kracht van een sterke visuele identiteit is en hoe Stdesign te werk gaan om dit te realiseren voor haar klanten. "Wij geloven in onze aanpak als het aankomt op branding. Of het nu gaat om het vormgeven van een nieuw merk of om het geven van een redesign aan de identiteit van een bedrijf. Het is altijd het totaalconcept dat zorgt voor de synergie, niet vandaag een flyer en volgende maand een autobelettering. Maar meteen beginnen met een goed doordachte brand styleguide", aldus Van der Valk.

Volgens hem is het dan ook belangrijk dat je als bedrijf een bureau inschakelt die met je meedenkt, die weet waar je nu staat en waar je naar toe wilt. "Zodat je samen dat doel kunt bereiken. Het is belangrijk dat een bureau alle paden weet te bewandelen, zowel online als offline, zodat zij altijd de juiste uitingen voor het gewenste doel kunnen inzetten. En dat altijd vanuit een eigen, unieke identiteit dat past bij het merk en/of bedrijf."

Heb je de uitzending gemist? Luister het gesprek dan terug op goedemorgen.podbean.com

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v