Ben jij bij het event 'Feeding the World Together'?

16-05-2018    09:51   |    Goedemorgen

Op woensdag 20 juni wordt er bij de Rabobank in Utrecht volop gesproken over het internationale onderwerp 'Feeding the World Together'. Onder andere minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten spreekt er. Men kan worden bijgepraat over voedselveiligheid, stedelijke voedselvoorziening, water en andere land- en tuinbouwontwikkelingen.

Heeft u als (agro)ondernemer internationale activiteiten of ambities? Wilt u speeddaten met agri & foodspecialisten van Nederlandse ambassades en buitenlandse handelsraden in Nederland van ruim 60 landen? Kom dan op 20 juni naar dit eenmalige evenement in Utrecht.

De middag wordt geopend met enkele keynote-sprekers waaronder minister Carola Schouten en voorzitter groepsdirectie Rabobank Wiebe Draijer. Hierna worden interactieve paneldiscussies gehouden met sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap, rond 3 centrale thema’s: Food Waste, Feeding the Cities, Climate Change & the challenge of efficient Water Use in Agriculture.

Daarna is de middag gewijd aan speeddaten. In 2 rondes kunt u aan 2 door u gekozen regiotafels in gesprek gaan met agri & foodspecialisten van de Nederlandse ambassades, landenexperts van de Rabobank, handelsraden van de buitenlandse ambassades in Nederland en medewerkers van het ministerie van LNV en RVO.nl.

Het event is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), de Rabobank en het Trade Counsellor netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner. De voertaal tijdens het evenement is Engels en deelname is gratis. Wel opgeven voor 5 juni. Bekijk hier meer informatie over het programma.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Koppert Cress scoort op Horecava

Het gerecht van Koppert Cress en Gro tijdens het FSIN Brunchcongres 2019 viel in de smaak. Hun gezamenlijke inzending, de gegrilde flatbread...

App biedt gewasadvies op afstand

De Duitse AgTech start-up Farmee werkt samen met het adviesbureau Delphy om telers op afstand te ondersteunen met advies. Samen lanceerden...

Han de Groot wordt directeur VPN

VPN maakt als belangenbehartiger van de potgrond- en substraatsector een professionaliseringsslag door. Dat gaat nu een stap verder met de...