Blog: Heel Nederland op vakantie

23-08-2019    09:55   |    Arne van Aalst

Een weblog van Arne van Aalst. Hij is sales director Noordwest-Europa bij Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs. Van Aalst schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Het is rustig in Nederland, alle regio’s zijn nu in de vakantiemodus. Veel mensen trekken erop uit, of dat nu op vakantie is in eigen land of naar het buitenland.

De vakantie is bij voorbaat een periode om even het hoofd even leeg te maken, de accu weer op te laden en bijvoorbeeld tijd met het gezin door te brengen, tegenwoordig ook wel ‘quality time’ genoemd.

Op de wegen is het heerlijk rustig, de fileberichten op de radio zijn kort en ook op de zaak is het rustig. E-mails komen er nauwelijks binnen, de telefoon rinkelt fors minder en vergaderingen worden er nauwelijks belegd. Toch draait alles door.

Het voelt als vakantie maar dan op je werk.

Ik gebruik de rust van deze dagen om vooruit te kijken, wat is er nodig, wat kunnen we doen om onze telers en distributeurs nog beter te voorzien van producten en kennis? Waar kunnen we verbeteren? Deze inzichten kunnen we dan hopelijk in de praktijk brengen als de vakantieperiode voorbij is.

En het is voor de bloglezers geen geheim, er is heel veel om over na te denken op het gebied van gewasbescherming zoals middelen die verdwijnen, afnemers van groente en fruit die kritisch worden bij hun inkoop hiervan. Co2- foodprint en residu, ik noem zo maar 2 issues die actueel zijn. Als Koppert willen we hier graag in mee blijven denken!

Ik wens iedereen nog een hele mooie zomerse periode toe!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws