Vlog uit de Kas: Roos en Matthijs

23-07-2021    09:21   |    Goedemorgen

Het nieuwe seizoen van Vlog uit de Kas is gestart. Roos (18) en Matthijs (16) nemen je in de eerste vlog mee naar WPK – Westlandse Plantenkwekerij. Ze werken hier allebei al een aantal jaar met veel plezier en dat willen ze graag laten zien. Matthijs vindt het werk zo leuk, dat hij later graag in de glastuinbouw wil blijven werken.

De komende weken laten meer scholieren zien hoe leuk het is om in de glastuinbouw te werken tijdens de zomervakantie of in het weekend. Ze vertellen meer over hun werkzaamheden en waarom ze voor deze baan hebben gekozen. Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. De jeugd motiveert en inspireert op deze manier andere jongeren voor het werken in de glastuinbouw. Vlog uit de kas wordt financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Bekijk de eerste vlog hier


Reacties (2)

Steven at 21.07.2021

Geweldig!! Helemaal mee eens. Uiteraard is innovatie in je belang maar ik hoop dat je zo’n positie niet kwalijk genomen word in het conservatieve Westland. ‘Goed voor het mileu’ is de tuinbouw nog niet.

Rene Enthoven at 22.07.2021

Het is misschien jammer dat partijen eerst na externe druk in beweging komen, het is nu aan de sector om gezamenlijk tot een gedifferentieerde strategie te komen om energietransitie gestalte te geven. Door kennis en creativiteit uit de sector bij elkaar te brengen zullen we versteld staan van onze innovatieve oplossingen. 40 jaar geleden begonnen we met plastic vochtkierschermen :-) kijk eens waar we nu staan, geeft mij veel vertrouwen in de toekomst. Wel doen en doorpakken nu.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws