Blog: Hopen op succesvolle beurs in Oekraïne

04-12-2017    09:01   |    Kuno Jacobs

Een weblog van Kuno Jacobs. Hij is directeur van de internationale beursorganisator Nova Exhibitions B.V. Jacobs schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Morgen, dinsdag 5 december gaat Fresh Business Expo van start in Kiev, Oekraïne. De beurs wordt dit jaar voor de 6e keer gehouden en vindt tot en met donderdag 7 december plaats. Afgelopen zaterdag vloog ik naar Kiev waar we gisteren zijn begonnen met het opbouwen van de beurs. In één dag tijd krijgt de lege beurshal vorm en zullen de standbouwers de gehele standbouw in rap tempo neerzetten. 

Vandaag, de dag vóór de beurs, druppelen dan mondjesmaat de deelnemers binnen. De internationale deelnemers die een korte vlucht hebben, komen vaak op maandag aan en gaan dan direct door naar de beurs om nog wat posters op te hangen of een banner neer te zetten. In drie dagen hopen we zo’n 4.000 vakbezoekers te mogen verwelkomen en hopen we uiteraard dat de deelnemers een succesvolle beurs zullen hebben waarbij ze nieuwe contacten opdoen en bestaande relaties ontmoeten.

Vanwege alle plichtplegingen tijdens en na de beurs vliegt zo’n beursweek altijd razendsnel voorbij. De laatste dag eindigt de beurs om 16.00 uur, de standbouwers staan dan altijd te popelen om direct te kunnen beginnen met het afbouwen, verbazingwekkend is dan altijd om te zien hoe snel de beurshal weer leeg is en het lijkt of er niets heeft plaatsgevonden. De beurshal ligt er dan weer net zo bij als op de dag van de opbouw, maar toch hebben meer dan 100 deelnemers en 4.000 bezoekers een goede beurs gehad, het blijft een gek idee.

Maar veel tijd om daar over na te denken is er niet, want alles voor de editie in 2018 moet alweer in gereedheid worden gebracht….


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws