Blog: Plant Aardig

02-11-2018    09:19   |    Goedemorgen

Een blog van Sandra Vlot, zij is redacteur bij het team van TuinbouwCommunicatie. Zij schreef deze blog exclusief voor Goedemorgen.

Mijn oudste dochter is al een paar jaar vegan. Deze wereldwijd upcoming lifestyle is voor haar helemaal geen moeite. Integendeel. Ze tovert de lekkerste recepten op tafel, maakt er prachtige foto's van, blogt erover en heeft een paar duizend volgers op Insta

Thuis is ze er op ingericht en uit eten in de grotere steden is eveneens geen probleem. Vegan restaurants schieten vooral daar als paddenstoelen uit de grond. Anders is het als ze in een dorp uit eten wil of bij niet-vegans uitgenodigd wordt. 'Ojee, mag je dit wel?' Steevast is haar antwoord dan dat ze alles mag, maar niet alles wíl eten. Het is immers haar vrije keus.

Ze voelt zich goed bij haar plantaardige leefstijl: fit, energiek en licht. En dat ervaart ook een groeiend publiek, onbekend en bekend. Ook veel topsporters leven plantaardig evenals veel celebrities. En dat geeft weer meer volgers van de diervriendelijke leefstijl. Plant based heeft een toekomst. Er gaan zelfs geluiden op dat we ooit volledig plantaardig zullen leven.

Goed nieuws voor de sector!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...