Codema lanceert nieuw shuttle systeem (CSS)

19-02-2018    10:24   |    Goedemorgen

De breedte en diversiteit in het aantal logistieke (teelt-) oplossingen blijft groeien, de vraag naar afhandeling neemt toe en goed opgeleid personeel wordt schaars. Als antwoord op deze uitdaging lanceert Codema haar Shuttle System (CSS).

Shuttle systemen of ‘shuttle robots’ verzorgen volledig automatisch de in- en uitvoer van containers, bakken, tray’s en of teeltgoten. Daarnaast vormen ze een uitstekend alternatief voor automatische systemen die opgebouwd zijn uit de ‘klassieke’ afduwer en haalbaan combinatie.

"Het shuttle systeem kan worden geimplementeerd als een losstaand, maar ook als component in een geintegreerd logistiek systeem. Codema beschikt over uitgebreide ervaring in de besturing van logistieke teelprocessen. Met gebruik van de Codema SDF software ontstaan extra mogelijkheden zoals sorteren, track and tracing, sequencen en afleveren in geval van orders met hoge prioriteit."

De shuttle komt in twee varianten, te weten de CSS Enterprise ten behoeve van oplossingen in horizontaal vlak (traditionele kas) alsmede de CSS Discovery dat voornamelijk ontworpen is om te opereren in Multi layer systemen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hints hints hints

Volop nieuwe ontwikkelingen bij TuinbouwCommunicatie. In deze foto zie je sowieso twee hints voor wat je de komende tijd van ons kunt...