Dagje minder werken met seniorenregeling

13-09-2018    08:09   |    Goedemorgen

Vraag ja je als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? En hoe je gezond en met plezier kunt blijven werken? Misschien door een dagje minder te gaan werken met de seniorenregeling.

Werknemers in de glastuinbouw kunnen vanaf hun 62ste vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. Wat houdt de regeling in? Zijn er financiële gevolgen en zo ja, welke? En wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als je niet fulltime werkt?

Wil je antwoord op deze en andere vragen, kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst die sociale partners glastuinbouw samen met Colland Arbeidsmarkt en BPLPensioen organiseren op donderdag 8 november om 19.00 uur in Zoetermeer. 

Alle info op een rij

Wie 58 jaar of ouder is en werkzaam in de sector glastuinbouw ontvangt binnenkort een uitnodiging voor deze bijeenkomsten. Ook werkgevers worden van harte uitgenodigd om een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan tot 19 oktober via de website van CollandArbeidsmarkt.

De seniorenregeling is ontwikkeld door Sociale partners in de sector glastuinbouw, CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LTO Nederland, LTO Glaskracht Nederland en Plantum en wordt uitgevoerd door Colland Arbeidsmarkt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws