De glastuinbouw wordt steeds slimmer

De glastuinbouw wordt steeds slimmer

LUISTER TERUG - Met 35 enthousiaste collega's bedenkt, ontwerpt en maakt Gearbox van slimme producten voor de tuinbouw. Met die producten wordt het werkt van telers vereenvoudigd, verbeterd én versneld, zo gaven Harm van Adrichem en Ab van Staalduinen van Gearbox vanochtend aan op Paprika Tasty Radio.

Gearbox laat zien dat de Nederlandse tuinbouw toekomst heeft door het leveren van slimme high-tech oplossingen, zo lieten Van Adrichem en Van Staalduinen weten. Deze bestaan uit vaste en mobiele camera's in de kas en schuur gecombineerd met slimme software voor vergaande digitalisering van groei en kwaliteit.

De technieken van Gearbox beoordelen en rapporteren bijvoorbeeld realtime de kwaliteit en groeiontwikkeling van de planten in de kas en het geoogst product om zo het teelt- en verpakproces te optimaliseren, kosten te besparen en de productkwaliteit te verhogen. In de uitzending vertelden Van Adrichem en Van Staalduinen meer over de producten die inmiddels op de markt zijn en deelden zij hun visie op het slimmer maken van de tuinbouw.

Heb je de uitzending gemist? Luister het gesprek dan hier terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v