De tweede Dag van de Tuinbouw: Ben jij er ook bij in oktober?

16-08-2022    10:24   |    Goedemorgen

Op donderdag 13 oktober a.s. vindt de tweede editie van de Dag van de Tuinbouw plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem. Er zijn al flink wat tafels voor Het Grote Hortidiner gereserveerd. Ben jij ook van de partij?

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van Easyfairs en Holland Hortimedia en wordt ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio. Net als vorig jaar bestaat het event overdag o.a. uit live radio-uitzendingen op Paprika Tasty Radio vanuit de Evenementenhal in Gorinchem en 's avonds uit podiumtafelgesprekken, een informeel gala-diner en entertainment tijdens de netwerkborrel. Dit jaar is het thema: 'De kracht van tuinbouw, gezond groeien'.

Gedurende de avond is er ook ruimte voor entertainment. Zo zal goochelaar en entertainer Hans Kazan tijdens het informele gala-diner zijn verfijnde illusies tonen aan de tafels. Ook zal hij een inspirerend verhaal delen over het glas-half-vol denken. Daarnaast maakt zangeres Romy Monteiro haar opwachting tijdens het event. Romy Monteiro is zangeres, musicalactrice en presentatrice. Nadat zij in 2014 deelnam aan The Voice of Holland brak ze in 2015 door met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard. Op de Dag van de Tuinbouw zal zij een spetterend optreden geven.
 
Easyfairs en Holland Hortimedia zijn verheugd dat er weer veel interesse is voor het evenement. Bedrijven die ook willen deelnemen aan de Dag van de Tuinbouw met hun eigen tafel kunnen voor meer informatie of om te reserveren contact opnemen met Aad Tijsen van Holland Hortimedia: aad@spam-protecthollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Marktpositie WKK sterk

De energieprijzen lopen nog steeds verder op. Waar voorheen de prijzen voornamelijk stegen voor de korte...

Luister terug: Dynaplant

Dit jaar bestaat kwekerij Dynaplant 20 jaar, een mooi moment voor een directiewisseling dachten ze daar. En...