Directeur Fossa Eugenia weer weg

05-12-2017    09:59   |    Ellis Langen

Ron Duijf die in juni dit jaar werd aangesteld als operationeel directeur bij telersvereniging Fossa Eugenia in Venlo is er niet meer werkzaam. Dat bevestigt Ton Holthuijsen, voorzitter van de telersvereniging.

Vrijdag 27 oktober is volgens Holthuijsen in goed onderling overleg met Duijf besloten dat hij met onmiddellijke ingang zijn functie bij de telersvereniging neerlegt. De reden van het snelle vertrek is dat 'er verschil van inzicht is ontstaan tussen Fossa en Ron omtrent invulling van zijn functie', zo geeft de voorzitter aan. Het bestuur van Fossa Eugenia dankt Ron voor de inzet voor de vereniging en wenst hem heel veel succes in de toekomst.

1 juni 2017 werd Duijf aangesteld bij Fossa Eugenia. Hij was afkomstig van de Rabobank Horst Venray waar hij accountmanager Grootzakelijk Food & Agri was. Duijf werd aangesteld om de telersvereniging en het verkoopbedrijf verder te professionaliseren en verder te laten groeien. Per 1 juni verhuisde ook de administratie en verkoop van de telersvereniging naar Fresh Park in Venlo.

Volgens Holthuijsen heeft Duijf in de korte tijd een bijdrage kunnen leveren aan de groei van de telersvereniging. 'Onze telersvereniging groeit al jarenlang door uitbreiding van het aantal aangesloten telers en groei van de bestaande leden. Fossa heeft nu 34 leden en zijn hebben ongeveer 57,5 hectare glas en 1350 hectare vollegrond.'

Fossa Eugenia gaat zich de komende tijd oriënteren op volgende stappen. zo geeft Holthuijsen aan.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws