Trends 2021 nu al bekend

11-11-2020    09:30   |    Goedemorgen

Voor het samenstellen van De Trend Collecties loopt Bloemenbureau Holland flink voor de troepen uit. Al ruim voor het aanbreken van de betreffende seizoenen worden de trends en het assortiment bepaald. Daarom is nu het assortiment van de collectie lente/zomer 2021 en van herfst/winter 2021 al bekend.

De Trend Collectie lente/zomer 2021 is gebaseerd op de Groenbranche Trend ‘Crazy Illusions’. Binnen deze trend draait het om plezier, speelsheid en extravagantie met bonte kleuren en vervreemde vormen. De herfst/winter collectie 2021 is gebaseerd op de trend ‘Balanced Biotope’: in deze Trend Collectie draait het om biodiversiteit en natuurlijke vormen en kleuren.

"Bij het bepalen van het assortiment spelen er verschillen aspecten mee. Zo houden we bij de productkeuze rekening met de trend, het seizoen en met een goede verhouding tussen de grote productgroepen en kleinere producten. Daarnaast moeten de producten minimaal twee maanden beschikbaar zijn binnen het half jaar dat de trend collectie gepromoot wordt", zo laat Bloemenbureau Holland weten.

De volgende stappen
De lente/zomer collectie 2021 is volop in ontwikkeling. "Begin januari zullen we er alles over vertellen, en zijn ook de beelden, de posters en banieren (downloadbaar) beschikbaar. Ruim op tijd om de lancering voor te bereiden, die gepland staat voor begin maart. Voor de herfst/wintercollectie zijn de eerste foto shoots in gang gezet, de komende maanden zullen we ook deze campagne verder vormgeven. Begin september 2021 lanceren we de Trend Collectie herfst/winter 2021."

Lees hier meer over het assortiment


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Tomatokids

Tomatoworld ontving de kinderen van haar partners in het kader van de Dutch Food Week, zo valt te zien op...