Fruit Attraction 2018 verslaat records

08-11-2018    11:40   |    Goedemorgen

De 10e editie van de Fruit Attraction ontving 81.235 bezoekers uit 122 landen, 19% meer dan vorig jaar, en 1.621 exposerende bedrijven uit 40 landen. Daarmee vestigt de beurs zich als een van de belangrijkste evenementen voor de AGF-industrie. Het event werd gehouden van dinsdag 23 tot donderdag 25 oktober 2018.

Het succes is volgens de organisatie te danken aan de verandering van dagen naar dinsdag tot donderdag. Ook op de laatste dag werden volop commerciële activiteiten ontplooid en waren er 69% meer bezoekers. 

Opmerkelijk was deze editie de toename van internationale deelnemers. De meeste bezoekers kwamen uit Europa, vooral uit Italië, Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Polen en België. Daarnaast waren er ook professionals uit Brazilië, Chili, Marokko, Peru en Zuid-Afrika. Aan het Guest Import Market-programma waren deelnemers uit Canada, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië, Koeweit, Oman en Qatar.

Wat de exposanten betreft waren er vertegenwoordigers uit Nederland, Italië, Portugal, Polen en Griekenland, en niet-Europese landen zoals Chili, Brazilië, Peru, Costa Rica, Colombia, Argentinië en Zuid-Afrika. Daarnaast hebben Angola, de Verenigde Arabische Emiraten, Finland, India, Iran, Mali, Malta, Rusland en Servië voor het eerst deelgenomen aan de beurs.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...