Gloednieuwe Tuinbouwmarktplaats gaat morgen live!

Gloednieuwe Tuinbouwmarktplaats gaat morgen live!

Morgen lanceert Holland Hortimedia een geheel nieuwe versie van Tuinbouwmarktplaats. Het gaat om een sterk verbeterde versie van de online handelshub in gebruikte en nieuwe tuinbouwmachines en -materialen, die al vele jaren succesvol is binnen de tuinbouw.

De wereld van gebruikte tuinbouwmachines en materialen is groter dan ooit. Niet zo gek ook natuurlijk, omdat zowel de kwaliteit van de machines en materialen als ook het onderhoud de laatste 10 tot 15 jaar flink zijn toegenomen. Men zegt wel dat een goed onderhouden sorteermachine langer meegaat dan bijvoorbeeld een vliegtuig. Bovendien werkt de inzet van gebruikte materialen sterk mee aan duurzaamheid, recycling en een circulaire economie. Als vooraanstaand land in de wereldwijde tuinbouwindustrie is Nederland tevens koploper in de wereldwijde levering van totaal gereviseerde machines en materialen. Buitenlandse telers en investeerders staan vaak in de rij bij onze gespecificeerde bedrijven in de handel van gebruikte materialen.

Dit kan gaan om complete kassen, oppotmachines, sorteermachines, buisrailwagens, WKK-installaties, intern transport, verwarming, klimaatcomputers, groeilicht, elektrotrekkers, maar ook klein materiaal. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is 'gebruikt en gereviseerd' verkrijgbaar.
 
Tuinbouwmarktplaats is sinds jaar en dag dé online ontmoetingsplaats voor de wereldwijde in- en verkoop van gebruikte maar ook nieuwe tuinbouwmachines. Tevens vindt er dagelijks handel plaats van uitgangs- en stekmateriaal en boomkwekerijproducten. De drukst bezochte marktplaats was al langer aan vernieuwing toe, geeft uitgever Aad Tijsen van Holland Hortimedia toe. "We hebben er met het hele team dan ook lang naar uitgekeken en we zijn er klaar voor."
 
Alle advertenties en reeds geregistreerde gebruikersaccounts blijven in tact, echter is het voor alle gebruikers noodzakelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken en om alle verplichte velden met bedrijfsgegevens in te vullen. Uiteraard blijven ook reeds aangekochte credits actief. De handelshub voor tuinbouwmaterialen en machines van Holland Hortimedia heeft vanaf morgen tal van nieuwe features. Daarover morgen meer in deze nieuwsbrief...

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v