Honig-maaltijden nu ook geleverd in Eindhoven

25-05-2020    10:51   |    Goedemorgen

Na Amsterdam kunnen nu ook inwoners van Eindhoven vers bereide maaltijden van Honig bestellen via Thuisbezorgd. Gezinnen krijgen voor een toegankelijk prijs vanaf 4,70 euro per persoon een gezonde maaltijd thuis aan de deur geleverd. De maaltijden worden bereid in het bedrijfsrestaurant van de High Tech Campus die momenteel leegstaat vanwege de corona-crisis. Twee weken geleden beet Amsterdam de spits af met het vernieuwende concept.

De gezonde maaltijdservice ‘Honig vers bereid’ is een initiatief van familiemerk Honig, cateraar Eurest en Thuisbezorgd.nl.

"Tijdens de lockdown kan eten bestellen een enorme uitkomst bieden. Daarom bieden wij via Thuisbezorgd.nl voedzame maar vooral ook lekkere gerechten aan vanaf 18,75 euro voor een gezin van 3 à 4 personen, dit is dus slechts 4,70 p.p.. Wij zetten een gezonde maar ook lekkere maaltijd op tafel voor het hele gezin, waar Honig om bekend staat", stelt Bob Rog, algemeen directeur van Honig. "Bovendien nemen we zo het boodschappen doen uit handen en hoeven ouders niet elke dag in de keuken te staan. Naar verwachting bezorgen we elke dag zo’n 40 maaltijden per locatie. In Amsterdam is het inmiddels al een succes."

"Al vroeg in de corona crisis zag Thuisbezorgd.nl dat er doordeweeks meer besteld werd door gezinnen en vaker werd gekozen voor gezonde opties. Ook weten we dat thuis werken, lesgeven, verzorgen, het huishouden en vervolgens nog een gezonde maaltijd op tafel krijgen elke dag een enorme uitdaging is in deze tijd", meldt Tim Scheerboom, marketing directeur Thuisbezorgd.nl.

"We wilden graag het aanbod voor gezinnen verder uitbreiden met gezonde en lekkere maaltijden voor een betaalbare prijs. De samenwerking met Honig als gezinsmerk en Eurest met hun bedrijfscatering was toen snel opgezet."

Het wisselende menu moet garant staan voor een gezonde en verrassend lekkere maaltijd. Marcel Jagtman, operationeel directeur bij Eurest: "Op de kaart staat nu onder meer spinazie pasta met gebakken champignons, saliesaus en een Italiaanse tomatensalade met balsamicodressing. Of een verrassende bami met gamba’s en teriyaki saus. Het zijn toegankelijke gerechten voor het hele gezin, maar dan nét even wat feestelijker."

"Als het project een succes wordt, gaan we ook na de corona crisis door", vervolgt Rog. "We willen gezond eten makkelijk en betaalbaar maken voor iedereen."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Zelf veilen?

FloriWorld, de nieuwste attractie van Nederland, is inmiddels geopend. En je kunt in de speciale veilingzaal...