HortiHeroes vraagt input over impact coronavirus

HortiHeroes vraagt input over impact coronavirus

Met de huidige zorgen rondom het coronavirus op de Nederlandse Food & Flower industrie vraagt HortiHeroes om input vanuit de tuinbouw om de grootste uitdagingen en impact in kaart te brengen. De intrapreneurs en startups van HortiHeroes kunnen dan aan oplossingen hiervoor werken.

"We roepen ondernemers in de Food & Flower industrie op om deze week vijf vragen te beantwoorden en dezen tevens te delen met productiebedrijven in jullie netwerk of via het delen van ons LinkedIn-bericht. De intrapreneurs van de HortiHeroes classes van 2018, 2019 en 2020 komen deze vrijdag 3 april al online samen om ideeën te genereren voor de korte en zeker ook de lange termijn. Denk aan mogelijkheden voor het vermarkten van producten die nu niet verkocht kunnen worden (reststromen) tot hulp bij nieuwe online afzet methodes, arbeid etc."

HortiHeroes laat weten dat alle input waardevol is. "Deel deze vragenlijst met zoveel mogelijk partijen in de keten! Gegevens blijven anoniem en worden alleen benut voor terugkoppeling van mogelijkheden of betrokkenheid bij de validatie en/of realisatie van eventuele oplossingen. Tevens kunnen uitdagingen verwerkt worden in de uitdagingen die al online staan op www.hortiheroes.com/challenges waar iedereen met een goed idee/oplossing op kan reageren.

Klik hier om naar de korte vragenlijst te gaan

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v