HortiPro geeft video-updates over lopende proeven

HortiPro geeft video-updates over lopende proeven

HortiPro heeft momenteel een aantal interessante tests lopen, waarvan enkele proeven in het World Horti Center in Naaldwijk. Omdat de gewasbeschermingsdagen in april niet doorgaan, houdt het bedrijf de sector onder andere door middel van video's op de hoogte.

"Wij houden u de komende tijd via onze website en LinkedIn op de hoogte van de bevindingen. De voortgang en resultaten delen wij met u en we hopen dat u op deze manier zo min mogelijk hoeft te missen van interessante ontwikkelingen op het gebied van biologische gewasbescherming bij HortiPro", zo laat het bedrijf weten.
?
Op de website is nu een update te vinden over een proef die de bestrijding van Echte Meeldauw in komkommers betreft. Deze proef loopt nu in het WHC. Eric Kerklaan, senior crop protection specialist en hoofd R&D bij HortiPro, licht de proef in een video toe en vertelt over de resultaten tot nu toe. In de proef wordt onder andere gekeken naar AQ10 en de hulpstoffen Heliosol en Helioterpen Film. Al deze producten staan op de inputlijst van SKAL, zo laat HortiPro weten.

Bekijk hier de laatste video's

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v