Internationale conferentie over blauwe bes

12-02-2019    09:08   |    Goedemorgen

Delphy Team Houtig Kleinfruit organiseert op 26 februari de derde editie van de International Delphy Blueberry Conference.

Deze dag is een platform voor de gehele keten van de blauwe bes; van plantenkwekers, telers en handelaren tot substraatleveranciers en onderzoekers/adviseurs. Hiermee is het een perfecte gelegenheid om te netwerken en informatie te verzamelen over de actuele ontwikkelingen in deze teelt. Een variatie aan onderwerpen wordt gepresenteerd zoals onder andere plantfysiologie, gebruik van sensortechnieken, in-vitro vermeerdering, biostimulanten en bodembehandeling. De lezingen worden in het Engels gegeven waarbij de belangrijkste conclusies vertaald zullen worden in het Duits.
Naast het lezingenprogramma is er een bedrijvenplein, waarvoor zich al meerdere bedrijven hebben aangemeld.

Field Trip
De dag erna, op 27 februari 2019, vindt de Blueberry Field Trip plaats. Hierbij worden naast vermeerderingslocaties ook productievelden met verschillende rassen en leeftijden van de aanplanten bezocht en toegelicht.
Zie de website van Delphy voor alle informatie over deze bijeenkomst en de mogelijkheid tot aanmelden. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...