Verdubbeling aanvoer ‘Vanya Pink’

09-04-2019    08:47   |    Goedemorgen

Pluischrysant ‘Vanya Pink’ is een opvallende verschijning met haar grote roze bol en talloze bloemblaadjes. Een mooie bloem, waarmee bloemisten zich kunnen onderscheiden van de massa. Royal Van Zanten zet daarom in op betere verkrijgbaarheid van haar assortiment bijzondere pluischrysanten en verdubbelt de aanvoer van Vanya Pink.

Om de concurrentie het hoofd te bieden, moeten bloemisten zich meer dan ooit onderscheiden met bijzondere bloemen en bloemwerk waarin vakmanschap getoond wordt. Royal Van Zanten wil daarom haar opvallende soorten beter verkrijgbaar maken, te beginnen met ‘Vanya Pink’. De aanvoer van deze pluizer zal vanaf week 15 verdubbelen. Naast Kamuro (Zentoo) zal ook J&A Flowers (Vannova) ‘Vanya Pink’ gaan aanvoeren, waarmee de beschikbaarheid groeit naar 20.000 stelen per week. Hierdoor zal de bloemist binnenkort eenvoudiger kunnen beschikken over deze bijzondere chrysantensoort.

Stevige bloem
‘Vanya Pink’ is een opvallende bloem en leent zich daarom bij uitstek voor bijzondere arrangementen en de populaire plukboeketten. De stevige bloem is goed houdbaarheid en heeft jaarrond een mooie roze kleur. Met haar grootte en ronde vorm is deze prachtige pluizer goed te combineren met andere uitgesproken grote bloemen. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws