Meld je aan voor nieuwe seizoen 'Vlog uit de Kas'

13-05-2022    09:38   |    Goedemorgen

Deze zomer staat alweer het vijfde seizoen van de succesvolle vlogserie Vlog uit de Kas op de planning. In zes vlogs zetten enthousiaste vakantiekrachten in de glastuinbouw al vloggend de glastuinbouwsector op de kaart. Zijn er scholieren bij jou op het bedrijf werkzaam? Laat het weten aan Glastuinbouw Nederland.

Wat is de bedoeling?
De vlogger maakt in juni/juli een korte vlog van zo’n twee tot drie minuten over zijn of haar belevenissen in en om de kas. De vlog komt online in de zomervakantie. De onderwerpen van de vlog mogen heel breed zijn. Het mag gaan over welk werk de scholier doet in de kas of op kantoor en wat daar zo leuk aan is. Maar er kan ook een onderwerp worden uitgelicht, bijvoorbeeld wat er op het bedrijf gebeurt aan biologische bestrijding of alles op het gebied van energie. De vlog moet leeftijdsgenoten enthousiast maken voor een carrière in de glastuinbouw. Hoe creatiever, hoe leuker.

"Uiteraard helpen wij met instructies en tips. De eindmontage van de vlog wordt gedaan door Glastuinbouw Nederland. Van jou als ondernemer vragen we alleen om rond te kijken in je bedrijf wie dit zou kunnen en om hem/haar de ruimte en tijd te geven om een dagdeel te vloggen", aldus Glastuinbouw Nederland.

Wie zet jouw bedrijf én de sector op de kaart? Reageer vóór 3 juni naar Amy van der Lei.

Bekijk hier de vlogs van de afgelopen jaren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Winactie!

Prominent stelt je op Instagram graag voor aan voedingsdeskundige Manon. Ze is gek op tomaten. En alles wat...