Montera SERCOM-dealer

20-11-2020    11:44   |    Goedemorgen

THEMA INSTALLATIETECHNIEK - Door overname van alle activiteiten van VNA Installatietechniek is Montera Techniek uit Pijnacker sinds enkele weken officieel dealer van SERCOM Regeltechniek B.V., als aanvulling op het Ridder-programma.

SERCOM Regeltechniek B.V. is een ontwikkelaar en leverancier van procescomputers voor klimaatbeheersing in de glastuinbouw, maar is ook actief in de bollensector en agf branche. Het computersysteem bestaat uit een standaard platform, waar verschillende componenten op kunnen worden aangesloten. Door de uniforme basis, kunnen nieuwe updates te allen tijde worden toegevoegd. SERCOM is gevestigd in Lisse, maar heeft agentschappen in 22 landen.

Montera Techniek B.V. ontwerpt, vervaardigt, installeert en onderhoudt watersystemen, klimaatsystemen en elektrotechnische installaties voor de tuinbouw. Het team maakt daarbij gebruik van de meest moderne en betrouwbare toepassingen en voert haar opdrachten uit met vakkundige en betrokken monteurs, die worden gestuurd door een professioneel projectteam. Montera Techniek is een zusterbedrijf van Bosman Van Zaal. Ze zijn vooral actief in de regio Oostland, maar ze realiseren ook projecten in de rest van Nederland en in het buitenland.

Alle relaties van VNA Installatietechniek maken nu gebruik van het service- en installatieteam van Montera Techniek. Voor meer informatie, neem contact met ons op.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws