Nieuwe salesmanager voor AgrowSer/VDH Foliekassen

20-11-2020    09:25   |    Goedemorgen

Per 9 november is Johan van Tuijl verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van AgrowSer en VDH Foliekassen, beide gerenommeerde leveranciers van foliekassen en aanverwante producten, die sinds juli van dit jaar samenwerken vanuit één locatie in Waddinxveen. De bedrijven vormen samen een van de grootste foliekassenleveranciers van Europa.

In zijn hoedanigheid als sales manager voor beide bedrijven, neemt hij verschillende taken over van CEO Eric van der Klauw, die de verkoop wel blijft ondersteunen, maar die door de komst van Van Tuijl zich meer kan gaan toeleggen op de verdere ontwikkeling en sturing van de snel groeiende organisatie in binnen- en buitenland.

Johan van Tuijl heeft door de jaren heen een brede ervaring opgedaan in de tuinbouwwereld, specifiek in de wereld  van foliekassen, en ziet deze stap als een logisch vervolg op de verdere ontwikkeling van zijn carrière in de wereldwijde tuinbouwsector.  

AgrowSer Foliekassen staat vooral bekend om haar multispankassen met gotisch gebogen dek, tunnels, multitunnels, fruitoverkappingen en schermhallen, terwijl VDH Foliekassen vooral gespecialiseerd is in foliekassen op basis van Venlo staalconstructies met kapsystemen. Beide bedrijven opereren zelfstandig onder hun eigen naam met een eigen productenpakket, maar kunnen door de samenwerking een breder pakket van folieproducten aanbieden, efficiënter werken en beter inspelen op de wensen van de opdrachtgevers. Beide bedrijven zijn vooral actief in Nederland en de Duitstalige markt, maar bedienen ook markten tot ver buiten Europa, zoals Japan en Midden-Amerika.

Van Tuijl is vanaf heden werkzaam vanuit het hoofdkantoor van AgrowSer/VDH Foliekassen in Waddinxveen, waar ook zusterbedrijf AgrowTec gevestigd is, een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en bouwen van  tuinbouwprojecten compleet met scherming, verwarming, klimaatregeling en andere kasinstallaties voor groentegewassen,  sierteeltproducten en uitgangsmateriaal.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws