Nieuwe Technisch Sales Manager Melspring

11-09-2019    09:12   |    Goedemorgen

Per 1 september 2019 is Patrick van Scheijndel gestart als Technisch Sales Manager Waterbehandeling Glastuinbouw bij Melspring International BV. Hij zet daarmee de activiteiten van Ron Vuijk voort, die in de afgelopen 12 jaar (eerst onder de naam Ciro Products VOF, sinds 1 januari 2019 onder de naam Melspring) een hechte en trouwe klantenkring heeft opgebouwd.

Van Scheijndel neemt een schat aan ervaring in de professionele glastuinbouw mee. Hij genoot zijn opleiding aan de Middelbare Tuinbouwschool Huis te Lande in Rijswijk en heeft zijn sporen verdiend als verkoper bij onder meer een tuinbouwtoeleverancier en een potgrondproducent. Hij kent dus de weg in de tuinbouwsector. 
 
Van Scheijndel: "Melspring heeft een breed palet aan producten voor druppelwaterbehandeling, beregening, desinfectie en reiniging in met name de glastuinbouw. En nog belangrijker: de producten zijn onderscheidend, toekomstbestendig en hebben aantoonbare werking! Mijn motto zal dan ook zijn dat ik wil laten zien dat onze producten doen wat er op de verpakking staat. Vanuit mijn achtergrond denk ik van toegevoegde waarde te zijn voor glastuinders die problemen ondervinden in en rondom het watergeefsysteem van hun bedrijf. Samen met productspecialisten van onze distributeurs kunnen we de complete waterloop analyseren, de watergiftstrategie aanpassen en zo, met de inzet van Melspring producten, verbeteren. Om te zorgen voor teeltoptimalisatie, want dat is het streven. Ik ga al mijn energie en toewijding gebruiken om dit te bereiken!"


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws