Philips LED production module krijgt upgrade

Philips LED production module krijgt upgrade

Signify introduceert de nieuwste editie van de Philips GreenPower LED production module. Deze nieuwe serie geeft meer flexibiliteit aan onderzoeksopstellingen dankzij de verbeterde onderzoeksmodules, en maakt meer sturing mogelijk in kleur en lichtintensiteit als het wordt verbonden met een GrowWise control systeem, zo laat het bedrijf weten.

De verbeterde flexibiliteit om dynamische lichtrecepten te wijzigen, geeft nog meer gebruiksmogelijkheden; overstappen naar een ander gewas, of lichtbehandelingen om kleur of vitaminegehalten te verbeteren.
 
De verbeterde efficiëntie en het stevige ontwerp, hoge lichtoutput en lange levensduur maken het voor telers mogelijk om de bedrijfskosten laag te houden. De GreenPower LED production module levert ook stabiele productie met een optimale lichtuniformiteit - dag na dag, met een effectiviteit van tot wel 3.3 µmol/J.
 
De Philips GreenPower LED production module wordt gebruikt voor meerlagenteelt en levert een hoge lichtoutput om de opbrengst en kwaliteit te maximaliseren voor een verscheidenheid aan gewassen. Nu, met de toevoeging van de 280 µmol/s groeibelichting met een standaard bundel, kunnen ook gewassen die van veel licht houden, zoals aardbeien, daglichtloos worden geteeld.
 
De standaard aan/uit modules worden geleverd met een bewezen lichtrecept. Zodra deze met een GrowWise control systeem zijn verbonden kun je de modules besturen en de kleur en lichtniveaus aanpassen. Dit kan vanaf de start van je faciliteit of zodra de mogelijkheden van het bedrijf aan worden gepast als de teelt al een tijdje draait. Door een GrowWise control systeem toe te voegen vermindert het handmatig werk en daarmee de lopende kosten. Je kunt het belichtingsplan automatiseren voor de volledige teeltcyclus van het gewas, tot één jaar vooruit. Het softwareprogramma maakt dynamische belichting mogelijk voor vertical farms en kan moeiteloos worden geďntegreerd met moderne klimaatcomputers. Dit geeft telers de mogelijkheid om de lichtniveaus automatisch aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld zonsopgang en -ondergang na bootsen in de loop van de dag of de belichting plannen voor het gehele seizoen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v