Rabobank innovatiefonds steunt Floranti

19-11-2018    09:04   |    Goedemorgen

Handelsplatform Floranti heeft een gift ontvangen van de Rabobank Zuid-Holland Midden. Via het Innovatiefonds ondersteunt Rabobank nieuwe initiatieven die passen bij het gedachtegoed van de bank. Floranti, gericht op digitale innovatie in de sierteelt en coöperatief georganiseerd, sluit hier goed bij aan.

Door de steun kan het team van Floranti haar plannen in een verdere versnelling brengen. Rabobank Zuid-Holland Midden is nauw betrokken bij de ontwikkeling van start-ups in de regio. Zo wordt er nauw samengewerkt met YES! Delft en RoboValley. Natuurlijk worden de ontwikkelingen in de tuinbouwsector ook gevolgd, van oudsher liggen hier de roots van de bank. Patrick de Ruiter, accountmanager Grootzakelijk: ”Vanaf het eerste begin hebben we veel contact gehad met het Floranti-team. Het zijn mensen met lef die samen een innovatief platform bouwen om de verkoop van planten en bloemen te stimuleren. De snelheid waarmee de ontwikkeling gaat heeft ons zelfs een beetje verrast.”

Maurice van Winden, Floranti: ”We zijn natuurlijk superblij dat het Rabo Innovatiefonds ons deze steun heeft gegeven. Samen met Patrick en zijn collega’s hebben we het afgelopen jaar veel dingen geregeld die belangrijk zijn bij het starten van een bedrijf en de coöperatie Floranti. Je kunt merken dat de bank echt veel aandacht heeft voor start-ups uit de regio.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Ctgb: twee middelen toegelaten

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden beoordeelde onlangs drie gewasbeschermingsmiddelen op basis van een...