Incotec doet mee aan 'week van de werkstress'

06-11-2019    09:28   |    Goedemorgen

Wat hebben klankschalen, wandelen en spelletjes te maken met succesvol zaadverbeteren? Zo op het eerste oog misschien niets, maar Incotec ziet het anders. Olga Court, HR-adviseur (foto): “Welzijn is meer dan lichamelijke gezondheid. Het betekent ook dat we in staat zijn om met stress om te gaan, voldoende rust krijgen en een gevoel van doelgerichtheid en saamhorigheid hebben. Werkplezier voorkomt dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress.“

Om die reden doet Incotec volop mee aan ‘De week van de werkstress en psychische gezondheid’ van 11 tot en met 15 november.

Op Masterplan-Maandag praten alle managers en teamleiders met hun teams over werkstress aan de hand van speciaal gemaakte kletspot-kaartjes. Op Deadline-Dinsdag geeft Karin Hageman, psycholoog bij Skills, een seminar over Breinvriendelijk Werken. Op Workout-Woensdag worden medewerkers gevraagd lopend of per fiets naar het werk te komen en kunnen zij hun eigen smoothie ‘fietsen’ in de kantine.  Op Digitale Detox Donderdag is het advies om zoveel mogelijk offline te gaan en kunnen medewerkers zich onthaasten bij een klankschalen sessie van Henneke van Wateringen van Zenyo. Van tafelvoetbal tot mega micado of dammen: op Vrolijke Vrijdag is er tijd om een spelletje te doen.

Slagroom op het toetje vormen de mindfull Wandelingen onder werktijd op dinsdag en woensdag van Suzanne Strating en de proefles Bootcamp van Joris van der Lubbe in het Streekbos op vrijdag. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Tuinbouw wil vooruit'

Tijdens het Commissiedebat Tuinbouw heeft voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland de nieuwe...

Beeldverhaal glastuinbouw

In het digitale magazine 'Zuid-Holland in beeld' van de provincie Zuid-Holland staat een mooi beeldverhaal...

Instagram: Een prikkie

Je kunt erin rijden, in slapen, in chillen, gewoon in zitten... maar je kunt ook planten laten groeien in je...