Royal Brinkman verlengt machinesamenwerking

Royal Brinkman verlengt machinesamenwerking

ACTUEEL HORTI THEMA - Royal Brinkman en Weterings zetten hun succesvolle internationale samenwerking in 2021 voort. De samenwerking draait vooral om machines die worden ingezet tijdens de drukke teeltwisseling: de Bio Chopper en Bio Hopper.

Bio Choppers zorgen voor het versnipperen en verwijderen van de oude planten en plantenresten. Door het gewas te versnipperen kunnen de resten gemakkelijker worden verwijderd met een minimum aan transportvolume en bewegingen. Met de Bio Chopper en Hopper kan de teler snel en efficiënt zijn oude gewas ruimen. Dankzij deze tijdwinst kan het bedrijf eerder weer in productie gaan.

Samenwerking 2021
Royal Brinkman en Weterings Machinery werken al enkele jaren nauw samen. De voortzetting van de samenwerking is afgerond met het opnieuw invoeren van een volumebestelling voor de Bio Chopper-serie. In 2021 zal Royal Brinkman planmatig de Bio Choppers en Super Choppers (het grotere model van de Bio Chopper) internationaal distribueren.

Ten opzichte van vorig jaar wordt een bijgewerkte versie van de Super Chopper geďntroduceerd. De vernieuwde Super Chopper HI550 / 620 is voorzien van een bredere versnipperaar en diverse nieuwe slimme features. Hierdoor heeft de machine nog meer capaciteit om zware gewassen efficiënt te verwerken. Met deze nieuwe machine hopen Weterings Machinery en Royal Brinkman nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v