Trotse reacties op opening WHC

09-03-2018    09:57   |    Goedemorgen

Trots. Dat was het gevoel dat de afgelopen dagen overheerste binnen de anders zo bescheiden tuinbouwsector. ‘Onze’ branche heeft nu immers een eigen ‘clubhuis’- het World Horti Center -, dat ook nog eens werd geopend door niemand minder dan Koningin Maxima. Niet zo vreemd dus dat (sociale) media werden overspoeld met lofuitingen en trotse woorden. Een korte bloemlezing.

Twitter - Horticoop BV
Wat een geweldige opening gisteren van het #WorldHortiCenter, hét internationale innovatiecentrum voor de (glas)tuinbouw. We zijn trots dat we erbij waren!

Facebook - Tomatoworld
The Ultimate Experience Tomatoworld (educatie- en informatiecentrum over de glastuinbouw) is blij met dit nieuwe initiatief van World Horti Center, zodat we gezamenlijk nationaal en internationaal de grote waarde van de Nederlandse (glas)tuinbouw nog beter op de kaart kunnen zetten.

Facebook - Cor Pellikaan, Pellikaan Gewasklemsystemen
De opening van het World Horti Cener met onze Koningin Maima was geweldig om mee te mogen maken!

AD.nl - Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
“De sector loopt voorop als het gaat om innovatie en dit land kan niet zonder de raketgeleerden uit de tuinbouw. Nederland kan een groot deel van de wereld voeden door onze kennis en technologie te delen. Er liggen uiteraard nog veel uitdagingen om meer te produceren met minder energie, maar de tuinbouw zegt: geef ons een uitdaging en wij lossen het op. En hier bij het World Horti Center zit de hele glastuinbouwketen onder één dak.’’

Het Hele Westland – Peet van Adrichem (gastheer, leidde de koningin rond)
"Het was superleuk en heel erg inspirerend om alles aan de Koningin uit te leggen. Ze was heel geïnteresseerd! De opening van vandaag is voor de bouwers en voor onze eigen mensen een moment van afsluiting. Iedereen heeft zijn best gedaan en het ziet er hier nu prachtig uit met alle bloemstukken en hoe alles staat en werkt. Het was een mooie dag. En nu gaan we weer gewoon aan het werk."

Twitter - Annette Wijering, RVO
Opening World Horti Center door Koningin Maxima en minister Carola Schouten. Unieke samenwerking van onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheid in een prachtig gebouw. We helpen ze als @RVO_Int_Ond graag bij het behouden van hun sterke positie in de wereld.
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws