Tuinbouw support Oranjeleeuwinnen op WK

23-05-2019    08:31   |    Goedemorgen

In juni start het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. Als mooiste sector van Nederland kunnen we er in de tuinbouw niet omheen om onze Oranjeleeuwinnen flink te supporten.

Daarom organiseren Goedemorgen en Studio 0174 het HortiSoccer Woman WK. Vanaf volgende week kun je voorspellen welke landen de beste 4 van het toernooi zullen worden. Aan de hand van twee bonusvragen wordt uiteindelijk bepaald wie het speciale prijzenpakket verdient. Met als hoofdprijs: De voetbalreis van je leven. 
Voorspellen kan via een speciale website. Nog even geduld, want Hortisoccer.nl gaat volgende week live.

Muurposter
Naast de online voorspellingspoule wordt in samenwerking met KAS Magazine een grote muurposter meegezonden met komende editie van het magazine. De poster kun je natuurlijk ophangen op kantoor of in de kantine, of gewoon thuis in de keuken. Op de poster kan je de uitslagen van de wedstrijden invullen.

Topsponsors
HortiSoccer wordt mogelijk gemaakt door topsponsors uit de tuinbouwtoelevering.
Er zijn nog enkele opties vrij om hier als bedrijf aan mee te doen. Vanaf € 565,- staat de gehele WK maand jouw bedrijf in het middelpunt van de sportieve belangstelling met HortiSoccer.

Doe je mee? Bel, app of mail Kim IJzendoorn 06-28501017 of kim@spam-protecthollandhortimedia.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

We zeggen weer: Bonjour le Tour!

Oké, Tom Dumoulin is dit jaar niet van de partij, maar dat weerhoudt ons niet om vanaf maandag weer te starten met het Horti Tourspel...