Vacature: Green'05 zoekt teeltverantwoordelijke

Vacature: Green'05 zoekt teeltverantwoordelijke

Heb jij behoefte aan afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en ruimte om al je teeltkennis in te zetten en een product af te leveren om trots op te zijn? Green'05 is op zoek naar een fulltime teeltverantwoordelijke die de teelt continue verder optimaliseert. Iemand die zorgt voor de juiste klimaatinstelling, watergift beheersing en gewasbescherming. Die zijn gewas kent en juist behandelt. Is het zorgen voor een prachtig product met de juiste specificaties op het juiste moment voor jou vanzelfsprekend? Lees dan snel verder...

In de functie van teeltverantwoordelijke die Green'05 beschikbaar heeft, ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. Omdat het bij Green'05 gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen probleem.

Je staat er zeker niet alleen voor: je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega-telers van de andere locaties.

De vacature is in Bergschenhoek. Vanuit het Westland slechts een half uurtje rijden. Uiteraard ontvang je hier een goede reiskostenvergoeding voor!

Green'05 vraagt:
Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid is passie voor het vak onmisbaar. Je bezit een mbo+/hbo werkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring.

Green'05 biedt:
Green'05 is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. Het bedrijf richt zich voornamelijk op grote en middelgrote termijnorders en haar klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. De kracht van Green'05 ligt erin dat het bedrijf steeds optimaal inspeelt op de wensen, eisen en belangen van de klant. Er wordt een kernassortiment aan kamerplanten, seizoensproducten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten geleverd. Binnen deze dynamische en soms hectische wereld heb jij als teeltverantwoordelijke je eigen wereld met rust, overzicht en aandacht voor het product.

Green'05 biedt je een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden uiteraard geboden.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan een motivatiemail met je cv naar administratie@green05.nl of bel voor meer informatie de Teeltmanager Michel Hendriks, tel. 06-11747400. Je kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bron: Green'05

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v