Verspakketten Greenery gaan naar Hessing

07-05-2021    10:17   |    AgriHolland/Hessing

Hessing Supervers neemt de verspakketten van The Greenery over, zo meldt AgriHolland. Door deze overname voegt het bedrijf een nieuw onderdeel toe aan het assortiment.

Het assortiment verspakketten bestaat op dit moment uit circa 20 verschillende soepen en maaltijden. Dit zijn zowel Nederlandse als internationale gerechten, vegetarische en veganistische opties of recepten waarbij zelf vlees of vis toegevoegd kan worden. De komende tijd breidt Hessing dat aanbod verder uit.

De markt van verspakketten is het afgelopen jaar met 32% gestegen. Vier op de tien huishoudens koopt soms of regelmatig een verspakket, en dit wordt in de komende tijd naar verwachting meer. Een verspakket bestaat uit vrijwel alle ingrediënten van een gezinsmaaltijd en wordt verpakt in stevig en recyclebaar karton. Het product is door het transparante folie goed zichtbaar, zodat de consument de kwaliteit kan beoordelen.

Hessing Supervers is actief in het bewerken van groente en fruit. Het bedrijf levert meer dan 7 miljoen verpakkingen per week aan klanten in de retail, travelcatering, foodservice en quick service restaurants. Vanaf 2023 produceert Hessing een groot deel van deze producten, waaronder de verspakketten, op een nieuwe productielocatie in Horst aan de Maas. De bouw van die locatie is afgelopen maand gestart.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Nieuwe jas' voor Floritec

Met trots introduceert veredelaar Floritec tijdens de bloeiproeven in week 24 een volledig nieuwe uitstraling...