Vertrek Ruud van der Vliet

07-11-2018    09:32   |    Goedemorgen

Directeur Bedrijven van Rabobank Westland, Ruud van der Vliet vertrekt per 1 januari 2019.

Ruud is 30 jaar geleden begonnen bij de Rabobank Groep. Hij heeft verschillende management- en directieposities ingenomen, waaronder zijn positie als directievoorzitter bij Rabobank Rijn en Veenstromen en de laatste vier jaar als directeur bedrijven van Rabobank Westland. In deze positie heeft Ruud zich dagelijks ingespannen om het bedrijfsleven in de regio Westland duurzaam te versterken.

Ruud van der Vliet zegt: "Ik heb met heel veel plezier mijn werk voor èn met jullie mogen doen. Samen! Mijn opdrachten vanuit de RvC van onze bank eind 2014 waren kort en bondig; 1) zorg dat de organisatie van de bank duurzaam verbeterd en versterkt wordt, 2) maak een duidelijke visie op de ontwikkeling van de glastuinbouw en werkt dat samen uit in een aangepast (financierings)beleid, 3) ga die visie en het aangepaste beleid van de spreekwoordelijke ‘zeepkist’ verkondigen, binnen èn buiten de bank, en implementeren. Terugkijkend vind ik dat we samen, met collega’s en klanten, deze opdrachten goed tot zeer goed hebben ingevuld. We zijn duidelijk, aanspreekbaar en zichtbaar in de markt, we hebben scherpe beleidskeuzes gemaakt en we hebben veel klanten in binnen- en buitenland gefaciliteerd. Natuurlijk kan en moet het op onderdelen echt nog beter, maar toch. Ik kijk dan ook met trots terug op mijn tijd met jullie. De toekomst ligt echter voor ons. Laten we ons richten op die toekomst. Dat ga ik ook doen. Ik wens jullie en degenen die jullie lief zijn alle goeds."

Begin volgend jaar integreert Rabobank een gedeelte van hun complexe en specialistische dienstverlening. Samen met Rabobanken Regio Den Haag, Leiden-Katwijk, Zuid-Holland Midden en Bollenstreek wordt een team gevormd voor de bediening van de bedrijven in de Food & Agri-keten en een team geformeerd voor de meer complexe bedrijven in de overige sectoren. Beide teams worden aangestuurd onder de verantwoordelijkheid van Rabobank Regio Den Haag.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...