Videoland in de kas?

14-05-2019    13:13   |    Goedemorgen

Hoe kun je scholieren verleiden voor een baantje in de kas? Tomatenbedrijf Schenkeveld belooft niet alleen keiharde knaken, makkelijk werk en veel gezelligheid, maar geeft de nieuwe scholieren nu ook 3 maanden gratis Videoland cadeau.

'Elke zomer zijn er weer nieuwe scholieren nodig om het werk gedaan te krijgen in de kas. Daarnaast zorgen scholieren voor gezelligheid en is ook fijn dat we zo de vakantieplanning van onze andere medewerkers rond krijgen. Zeg maar win/win/win!', laat Rokien Schenkeveld weten.

Toekomst
Die scholieren zijn dus van harte welkom in de kas. Zeker voor de schoolverlaters staat er een lange zomer voor de deur. Met een paar ochtenden in de week werken, hebben zij een genoeg knaken voor vakantie, festivals, etc. 'Daarnaast laten we de scholieren zien, dat een toekomst in de tuinbouw heel leuk kan zijn. Door schaalvergroting en verdere automatisering, zijn er de laatste jaren heel veel mooie banen ontstaan in de glastuinbouw', geeft Rokien aan.

Startfuncties
Dat geldt zeker bij Schenkeveld in de trostomaten. Startfuncties zijn veelal Junior teelt of Teamleider. Kijk voor actuele vacatures op www.schenkeveld.co. De functies zijn heel divers. 'Zo hebben we samen met bQurius afgelopen jaar een Battle georganiseerd tussen kantoor en teelt. Een groep van ruim 30 scholieren kwam kijken naar de Battle. Zij zagen wat beide onderdelen in de tuinbouw hem of haar kunnen bieden.' 
Alle reden dus om een zomerbaantje - en misschien meer - te scoren bij Schenkveld.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...