GreenTech on tour...

GreenTech on tour...

Twee teams van RAI Amsterdam stapten afgelopen vrijdag in de auto voor een tour langs tuinbouwbedrijven. Met het verrassingsbezoek wilden zij mensen overtuigen om dit jaar ook naar GreenTech Amsterdam te komen.

Ook dit jaar heeft GreenTech Amsterdam weer een uitgebreid programma samengesteld dat de moeite waard is voor bezoekers van de beurs. Ook voor Nederlandse telers, zo laat de beursorganisatie weten. Deze groep liet het de laatste jaren nog wel eens afweten om uiteenlopende redenen, maar de vele kennissessies en ontmoetingen tijdens GreenTech Amsterdam zijn zeker ook voor Nederlanders van grote waarde, meent RAI Amsterdam. En juist omdat de beurs een internationaal karakter heeft, is het voor Nederlandse telers belangrijk om naar Amsterdam te komen en ervaringen uit te wisselen met internationale collega's.

Om die boodschap kracht bij te zetten, bracht de beursorganisatie vorige week dus een verrassingsbezoek aan verschillende tuinbouwbedrijven. Hortibiz Newsradio had vrijdag live in de uitzending al even contact en laat maandagochtend meer reacties op de tour horen. Je kunt deze later ook terugluisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v