Just Eat It

Just Eat It

Ontdek meer over het onderwerp 'Jeugd, voeding en gezondheid' op donderdag 10 oktober tijdens het symposium Just Eat It! Het symposium brengt de laatste onderzoeksresultaten, trends, kennis- en marktontwikkelingen rondom jeugd, voeding en gezondheid en is bestemd voor onderzoekers, ondernemers, overheid en het primair onderwijs.

Deze dag brengt je nieuwe inzichten op het gebied van gezonde voeding voor de jeugd en geeft ruimte voor interactie. Ontdek samen met ons wat er allemaal mogelijk is voor de jonge generatie op het gebied van voeding. Een inspirerende dag geleidt door dagvoorzitter Merel van Dorp.

Frans Folkvord zal de dag aftrappen met een lezing over zijn samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Europese Commissie om een bijdrage te leveren aan een gezondere leefomgeving voor kinderen. Dit doet hij door wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar praktische implementatieplannen. Daarnaast zullen er diverse workshoprondes gehouden worden met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van jeugd en voeding.

Lees hier meer over het symposium

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v