Happy in de truck!

Happy in de truck!

Na een periode van goed 5,5 jaar, heeft Monica van den Brink afscheid genomen bij Kwekerij Baas, zo laat zij op LinkedIn weten. "Ooit als machinebediener binnen gekomen, en uitgegroeid tot meewerkend voorvrouw. Altijd was ik druk met een stapje harder, mijzelf verbeteren, en zoeken naar bevestiging dat ik het goed doe."

"Na een poos leerde ik, dat waar ik me zo druk voor maakte, ik deed uit gevoelens uit mijn jeugd. Dankzij een ontzettend mooi leer traject over mijzelf, heb in geleerd dat ik die bevestiging van andere helemaal niet nodig heb. Het draait om mijn geluk, doen wat mij blij maakt", aldus Monica.

"Begin dit jaar ben ik op de kwekerij in gesprek gegaan en heb ik mijn droom om vrachtwagenchauffeusse op tafel gelegd. De kwekerij heeft mij hierin heel goed gesteund, en afgelopen oktober, en ik dan ook geslaagd voor mijn C+E rijbewijs. En wat genieten zeg, zodra ik de vrachtwagen op stap, krijg ik een grijns op mijn gezicht en een onbeschrijfelijk gevoel van binnen. Dit heeft mij doen besluiten om toch voor mijn eigen geluk te kiezen, en afscheid te nemen bij de kwekerij. De lang baan roept, ik ga mijn hart achterna. Ondanks dat het een stap terug is in de carrière ladder, kijk ik er heel erg naar uit om op avontuur te gaan. Doe wat je hart je ingeeft, ook al is dat misschien niet wat de maatschappelijke rat race van je verwacht. Ik kijk terug naar een hele mooie leerzame tijd in de kwekerij, en wens mijn collega's en directie, ontzettend veel geluk en gezondheid voor de toekomst."

Bekijk de post hier

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v