Fieldlab daagt studenten uit rondom gezondheid

Fieldlab daagt studenten uit rondom gezondheid

Omdat leren niet alleen in de collegebanken plaatsvindt, organiseert het Fieldlab Voeding & Gezondheid op 20 maart 2024 de Studenten Challenge, zo laat Brightland Campus Greenport Venlo weten.

Het doel van deze Challenge is om studenten van verschillende achtergronden (MBO, HBO & WO) in kleine groepjes oplossingen te laten bedenken voor een probleem uit de praktijk. Voor het leerproces van de student is het belangrijk dat zij aan een werkelijk probleem kunnen werken.

"De Studenten Challenge van dit jaar zal zich hoofdzakelijk richten op 3 thema’s: Plantaardige Voeding, Gepersonaliseerde Voeding & Voedselverspilling. Naast het aandragen van een Challenge, hopen we dat bedrijven ervoor open staan om deze Challenge op 20 maart te komen presenteren (5-10 minuten), daarnaast zou het fijn zijn als iemand van de deelnemende organisatie op deze dag aanwezig kan zijn voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard zijn deelnemende organisaties ook uitgenodigd om deel te nemen in de jury die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen."

Lees hier meer

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v