Nieuwe directeur Agri & Business voor HAS

Nieuwe directeur Agri & Business voor HAS

Per 1 januari 2024 zal Hans van Zuijdam de functie van directeur Agri & Business bij HAS green academy gaan bekleden. Momenteel is van Zuijdam werkzaam bij Avans Hogeschool en daarnaast is hij toezichthouder in het voortgezet- en beroepsonderwijs.

HAS green academy hecht veel waarde aan de samenwerking met het bedrijfsleven en heeft een marktgerichte oriëntatie. Een goede aansluiting bij het werkveld staat voorop. Van Zuijdam heeft een brede ervaring in de agrarische sector, waaronder diverse rollen bij de Rabobank. Hij zet zich in voor het creëren van een structurele verbinding tussen bedrijven en onderwijs.
 
“Wij zijn verheugd met de komst van Hans, die met zijn onderwijservaring en kennis en ervaring van de agrarische sector een goede bijdrage kan leveren aan de HAS als kennisinstelling voor de groene sector. Daarnaast brengt hij een relevant (inter)nationaal netwerk mee waar het onderwijs, onderzoek en de zakelijke dienstverlening van kunnen profiteren,” aldus Reggy van der Wielen, voorzitter College van Bestuur.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v