Snel zoeken en bestellen met Floriday Explorer

Snel zoeken en bestellen met Floriday Explorer

De Floriday Explorer is live voor iedere koper die via Floriday wil zoeken en bestellen op actueel aanbod. Dankzij handige filters vind je snel het dag- of termijnaanbod van kwekers. Ook kun je vanuit de Explorer meteen aanvragen versturen en offertes opmaken.

Je gebruikt de Explorer óók om jouw gekoppelde webshop te vullen door favorieten te markeren. In juli is de Explorer getest door meerdere kopers. Met deze feedback is de Explorer verder verbeterd en nu live voor iedereen.

Snel en gemakkelijk inkopen
Heb je een bestellijst ontvangen van een klant? Met de Explorer kun jij het juiste actuele aanbod van kwekers snel en gemakkelijk vinden en direct inkopen. Je selecteert waar en wanneer je artikelen geleverd wilt hebben. Op basis daarvan zie je het beschikbare aanbod en kun je snel orders plaatsen. Een grote order? Stuur de kweker dan een aanvraag om tot de beste deal te komen.

4x sneller dan FloraXchange
Inmiddels wordt er door meer dan 50 kopers actief gebruik gemaakt van de Explorer. De Explorer bevat momenteel 350.000 artikelen en bijna 5 miljoen aanbodsregels die door kwekers op Floriday zijn gezet waar kopers direct op kunnen bestellen. Veel kopers zijn de zoekfunctie van FloraXchange of FloraMondo gewend; de Explorer werkt 4x zo snel en kun je het meest uitgebreide aanbod vinden.

Inkoperworkshop organiseren?
De collega's van Floriday komen graag bij je langs voor een inkoperworkshop om jou en je collega's te laten zien wat de mogelijkheden zijn van de Explorer. Je kunt je hier aanmelden.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v