World Horti Center opent deuren voor de consument

World Horti Center opent deuren voor de consument

World Horti Center opent op vrijdag 30 september haar deuren voor consumenten. Op deze dag kun je een kijkje komen nemen in het kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouwsector, hier komen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid samen om te werken aan een innovatieve glastuinbouwsector. Normaal gesproken zijn de deuren niet geopend voor consumenten, dus dit is een unieke kans.

"Tijdens uw bezoek aan World Horti Center krijgt u een rondleiding van één van de ervaren HortiXperts, hij neemt u in anderhalf uur mee door het gebouw. Hierbij krijgt u alles te horen over de laatste innovaties in de glastuinbouwsector, brengt u een bezoek aan het I-Grow paviljoen en de onderzoekskassen van Vertify. Het I-Grow paviljoen is het eerste themaplein van World Horti Center, dit staat in het teken van vertical farming. Vertical farming klinkt misschien nog als toekomstmuziek, maar wordt op steeds grotere schaal toegepast. Dit wordt duidelijk in de 360 graden film die u te zien krijgt in de Black Box, deze film laat zien hoe vertical farming in zijn werk gaat. Hierna kunt u zelf rondlopen over het themaplein. In de onderzoekskassen van Vertify krijgt u meer te horen over de samenwerking tussen de studenten van MBO Westland en onderzoekers", aldus World Horti Center.

Praktische informatie
De rondleiding vindt plaats op 30 september 2022 van 14.00 tot 15.30 uur. World Horti Center is gevestigd aan Europa 1 in Naaldwijk, op de Horti Campus tegenover Royal FloraHolland. Er is voldoende parkeergelegenheid en woon je in de buurt dan is de fiets een prima optie. Voor de start van de rondleiding kun je je om 14.00 uur melden bij de receptie. Een rondleiding van anderhalf uur kost €15 per persoon inclusief een kop koffie of thee. Wil je deelnemen aan de rondleiding stuur dan een e-mail naar events@worldhorticenter.nl en reserveer jouw plek. Zin in een lunch van te voren? Kom dan langs in het restaurant van World Horti Center, hier staan onder andere heerlijke broodjes op het menu. Ook hiervoor dien je te reserveren via het mailadres van events.

Aan iederen werkzaam in de tuinbouw: spread the word!

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v